Auto delovi za sve marke automobila

0 proizvoda 0.00 RSD

telplava.png

Auto gume akcija

Veliki izbor, najbolje cene

BEOCAR je za vas pripremio akcijsko sniženje cena guma koje uključuje preko 50 najtraženijih modela. Odaberite gume koje želite i možemo ih postaviti na vaše vozilo istog dana.

Sniženje cena guma obuhvata najmanje dva tipa guma u svakoj standardnoj kombinaciji veličine, širine i visine – po jedan model povoljne cene, među kojima su gume brendova Tigar, Barum, Kleber, Matador i Hankook, kao i barem jedan model prestižnijih brendova, poput Michelin, Goodyear i Continental auto guma.

Prodaja guma na sniženju obuhvata sve dimenzije, počevši od guma za gradske automobile prečnika R13 i R14. Kupovina adekvatnih guma za manje automobile i njihova pravovremena zamena dodatno doprinosi uštedi goriva, a vlasnici automobila namenjenih vožnji po gradu često se odlučuju i za gume za sve sezone, čime štede značajan novac i vreme. Gume srednje veličine (R15 i R16) su najznačajniji deo BEOCAR ponude, tako da vlasnici većih automobila imaju izbor od nekoliko tipova guma bez čekanja u svakoj dimenziji. SUV gume su kruna našeg asortimana, pri čemu smo se posebno potrudili da obezbedimo sve gume za džipove koje se fabrički postavljaju na vozila, budući da vasnici vozila sa točkovima R17, R18 i većim ređe žele da menjaju tip guma koje koriste.

Prodaja auto guma na akcijskom sniženju u BEOCAR-u traje cele godine i odnosi se na letnje gume, zimske gume i gume za sve vremenske uslove, tako da već krajem leta možete planirati koje ćete zimske gume kupiti i krajem zime odabrati nove letnje gume. Gume na akciji možete naručiti već danas bez obzira na način plaćanja, a ako su u pitanju nešto skuplji modeli, kupovina guma na čekove je jedna od dobrih opcija. Ako kupujete komplet guma na sniženju ostvarićete uštedu između 2.500 i 10.000 dinara, tako da vam niža cena auto guma u odnosu na druge prodavce omogućava da za isti novac dobijete i jednu rezervnu gumu ili da uštedite dovoljno da vas balansiranje guma i centriranje trapa ništa ne koštaju!

Kompletnu ponudu Auto guma pogledajte ovde
Kompletnu ponudu Auto guma pogledajte ovde