Opšti uslovi kupovine

Ovi uslovi prodaje rukovode Vašom kupovinom bilo kog proizvoda koga nudi firma Beo-Car d.o.o. (u daljem tekstu "Kompanija") na sajtu www.beo-car.rs (u daljem tekstu "Web sajt"). Molimo Vas da pročitate ove uslove prodaje pažljivo. Oni sadrže veoma važne informacije o Vašim pravima i obavezama, kao i ograničenja i isključenja koja se odnose na Vas.

Kreiranjem porudžbine pritiskom na dugme "Dodaj u korpu", Vi (u daljem tekstu "Kupac") potvrđujete da ste pročitali, prihvatili i složili se da budete obavezani ovim uslovima prodaje, bez ograničenja. Ovi uslovi prodaje su podložni promenama, stoga Vas molimo da pročitate ove uslove pre svake kupovine.


 1. Proizvodi 

  Kompanija je ovlašćena da prodaje proizvode koji se nude na prodaju na Web sajtu. Kompanija može da prekine prodaju bilo kog proizvoda u bilo kom trenutku bez prethodne najave. Beo-car.rs nastoji da svi opisi, cene i raspoloživost proizvoda budu tačni, ali ne isključuje mogućnost grešaka. Cene proizvoda koje se pojavljuju na Web sajtu su sa PDV-om, ali ne uključuju troškove transporta, koji će biti naknadno iskazani i dodati na računu.

 2. Porudžbine 

  Porudžbine su neobavezujuće sve dok ne budu bile prihvaćene od strane Kompanije. Prihvatanje porudžbina Kupaca biće saopšteno Kupcu telefonom. Kompanija zadržava pravo, da bez prethodne najave, ograniči količinu bilo kog poručenog proizvoda. Provera podataka može se zahtevati pre prihvatanja bilo koje porudžbine.

  Radno vreme Web sajta je od 00-24 h, 7 dana u nedelji. Porudžbine će biti obrađene na sledeći način:


  • porudžbine prispele radnim danima do 16h, biće obrađene istog dana,
  • porudžbine prispele radnim danima posle 16h, biće obrađene sledećeg radnog dana,
  • porudžbine prispele subotom do 12h, biće obrađene istog dana. Međutim roba će biti isporučena prvog radnog dana,
  • porudžbine prispele nedeljom i praznicima, biće obrađene prvog radnog dana.
 3. Otkazivanje porudžbine 

  Kompanija zadržava pravo otkazivanja poružbina u slučajevima:

  • kada Kupac nije izvršio uplatu opštom uplatnicom ili e-banking nalogom u roku od 48h (2 radna dana) od kreiranja porudžbine
  • kada se Kupac nije odazvao, u roku od 24h od kreiranja porudžbine, na telefonski poziv korisničkog servisa Web sajta radi utvrđivanja istinitosti porudžbine. Ova mera provere se izvršava u slučajevima kada kupac želi da plati proizovde na mestu preuzimanja (na licu mesta)
  • nedovoljnih zaliha određenog proizvoda u trenutku poručivanja
  Kupac će dobiti obaveštenje telefonom u bilo kom od ova tri slučaja.

 4. Troškovi isporuke

  Troškovi isporuke porudžbina na Web sajtu, nisu uključeni u cenu proizvoda koja se nalazi na Web sajtu. Proizvod koji poručite biće vam dostavljen putem kurirske službe D EXRESS , a platićete ga prilikom preuzimanja kao i troškove transporta koji se obračunavaju prema navedenom, važećem cenovniku i to:


  • za pošiljke težine do 1 kg - 216,00 din
  • za pošiljke težine od 1 kg do 15 kg - 420,00 din
  • nakon 15kg, svaki naredni kilogram - 36,00 din

  Isporuka auto-guma,akumulatora i pošiljki vrednosti preko 2500 din je besplatna tj. troškovi isporuke idu na teret kompanije Beo-Car doo

  Upozorenje!  Ukoliko ne prihvatite robu koju Vam je dostavila kurirska služba, u obavezi ste da platite troškove dostave i povraćaja te robe


Copyright © 2013-present Magento, Inc. All rights reserved.

BEO CAR 2021 © sva prava zadržana. Powered by Smart Web

BEO CAR 2021 © sva prava zadržana.
Powered by Smart Web